X
تبلیغات
ام اس ان پی؛ شاه توت من

ام اس ان پی؛ شاه توت من
 
این هم لیست دسرهای ارزو شده

هر کدوم این ها رو که درست کنم، دستورش رو می نویسم و از این لیست در میارم، خواستم در جریان باشید که به ارزوهاتون عمل میشه ، اگه خدا قوت بده وقت هم بده.


1. تیرامیسو

2. ترحلوا

3. حلوا

4. کرم کارامل

5. ژله برگردون!

6. شارلوت (مامان محمد صادق)

۷. سالاد میوه (ابرنگ)

8. رنگینک (ابرنگ)

9. مسقطی (ابرنگ)

[ چهارشنبه هجدهم بهمن 1391 ] [ 21:0 ] [ خاله ی ام اس ان پی ] [ ]
دوستان ازاد هستند پشت این مطلب هر غذایی که ارزو دارند اضافه کنند، که دیگر هیچ وقت نشنویم که کسی بپرسد امشب چی شام درست کنم؟ همیشه ایده ای خوشمزه وجود دارد!!!!!!!!

یک پست دیگر هم خواهم گذاشت برای دسر های مورد علاقه، دوستان لطفا رعایت کنند، اول شامشون رو بخورن تا نوبت به دسر هم برسه.

1. نرگسی

2. نون مخصوص نرگس

۳. کباب ترش گیلانی (مامان محمد صادق)

۴. قرمه ایلامی (مامان محمد صادق)

۵. این سالاد الویه ای که اینجا عکسش رو میگذارم

۶. یک نیمروی قشنگ برای ام اس ان پی عزیزم وقتی مهمون خاله اش میشه

۶. ایده جدید بدید .............

[ چهارشنبه هجدهم بهمن 1391 ] [ 20:58 ] [ خاله ی ام اس ان پی ] [ ]
باید بگم بوی خوش این غذا امروز دوست و دشمن رو از اقصی نقاط جهان به شعف اورده بود، مزه اش رو هم که خودم پسندیدم ، پس حتما باید یک بار دیگه درستش کنم. می نویسم تا یادم نره. 


1. یک پیاله ماش با کمی نمک --> جوشیدن در اب و پختن--> حدود 40 دقیقه

2. پیاز--> تفت

3. زردچوبه ، رب گوجه کم --> تفت

4. گوشت چرخ کرده--> تفت

5. اضافه کردن 1. به 4. ( .1+.4 ) در محلی امن نگهداری شود

6. برنج ، دو پیاله باکمی نمک و روغن و مقدار خیلی کمی زعفرون--> به حالت دمی شروع شود، اما وقتی ابش کشیده شد وخواستم زیرش رو دمی کنم به مرحله بعد میروم

7.  مخلوط ( .1+.4 ) رو به  6. اضافه میکنم

8. روی برنج ،کمی و فقط کمی--> دارچین

9. سیب حلقه شده در مرحله اخر روی همه چیز دیگه زندگی رو به حد اعلای خودش خوشمزه میکنه

این هم عکسش

10. من یک و نیم ساعت با شعله 1و نیم گذاشتم تا خوب ته دیگ بست ، وای خداااااااااای من. شکرت. خدای من ، من همینجا برای همه گرسنه های عالم دعا میکنم نه تنها سیرشون کنی بلکه خیلی خوشمزه سیرشون کنی ، خدایا در بهشت به ما و بقیه دوستانمون از غذاهای خوشمزه عنایت فرما، به هر کس در این دنیا غذای خوشمزه گیرش نمیاد، در بهشت غذاهای خوشمزه تر عنایت فرما. خدایا من اصلا شکمو نیستم!




[ چهارشنبه هجدهم بهمن 1391 ] [ 20:52 ] [ خاله ی ام اس ان پی ] [ ]
از اونجایی که اینجا نان سنگک پیدا نمیشود و ما خیلی دلمان میخواهد یک نان با طعم سنگک اختراع کرده ایم


1. یک پیاله ارد جو Roggen mehl

2. نمک یک قاشق چای خوری به ارد اضافه کنم ! و قبل از اضافه کردن اب مخلوط کنم

3. یک پیاله اب

4. سه قاشق کنجد

همه چیز را باهم قاطی کنم تا یک خمیر خیلی ابکی و شلی به دست بیاد

5. مایه خمیر لازم نیست ،انکوباسیون هم لازم نیست ، همین الان که همه چیز قاطی شده، روی سینی فر یک کاغذ چرب میذارم و خمیر رو خیلی خیلی نازک روش پهن میکنم

روی لایه های نازک خمیر، تخم افتابگردون یا سبزیجات مثل شنبله لیله و اویشن می ریزم

بعد میگذارم حدود 20  دقیقه در 225 درجه فر بمونه

این هم تصویری از زحمات دیشب من

[ چهارشنبه هجدهم بهمن 1391 ] [ 20:38 ] [ خاله ی ام اس ان پی ] [ ]
1. پیاز-->تفت

1.5--> زردجوبه، فلفل قرمز، رب گوجه فرنگی کم--> اضافه

2. مرغ تکه تکه در پیاز--> تفت

3. کدوی نخود نخود شده و سیب زمینی نخود شده به مرغ و پیاز--> اضافه 

4. نصف لیوان اب--> اضافه

5. حرارت --> کم ، 10 دقیقه

6. گوجه فرنگی کم و نخود--> اضافه 

7. حرارت --> هم چنان کم، 20 دقیقه دیگر

8. زرشک

9. حرارت -->کم،  تا ته دیگ 

10. تشکر از عمه بتول برای اختراع این غذای خوشمزه


[ سه شنبه هفدهم بهمن 1391 ] [ 19:15 ] [ خاله ی ام اس ان پی ] [ ]
اقا این جا اشپزخانه نیست

اینجا وبلاگ الشادی خانواده است، با چاشنی ام اس ان پی

فعلا در این دور دستها ،فقط دستمان میرسد که دستور غذا اپلود کنیم

اما به زودی شادی های متفاوتی هم به وبلاگمان اضافه خواهیم کرد، نیاز به معلم خصوصی داریم که بهمان بگوید چه طور مطالب را دسته بندی بفرماییم

 

متشکریم !

[ یکشنبه پانزدهم بهمن 1391 ] [ 21:26 ] [ خاله ی ام اس ان پی ] [ ]
زیر قابلمه رو روشن کنید و به ترتیب این مواد رو بهش اضافه کنید

1. پیاز و سیر داغ

1.5. پودر فلفل قرمز

2.  یک بسته اسفناج خورد شده،  به پیاز داغیده اضافه شود و تفت بخورد

2.5. نمک

3. دال عدس اندازه نیم پیاله 

4. اب دو لیوان

4.5. این قسمت جزو بعد تر نوشت می باشد، به علت اعتراضات مردمی، زمان و حرارت رو هم اضافه میکنیم، با شعله کم ، زمان بین یک ونیم ساعت تا 3 یا حتی 4 ساعت هم میره، با شعله زیاد 40 دقیقه کافیه.

در اصل این آش برای روزهای شنبه که ادم بعد از صبحونه میره خرید و دم غروب با نهایت خستگی و گرسنگی برمی گرده اختراع شده، بعد صبحونه ، یک ربع وقت بگذارید تا همه چی رو قاطی کنین، زیر شعله رو کم کنین و برین جند ساعت دیگه برگردین غذا بخورین.

5. این اش زردچوبه و رب ندارد!

6. حتما با سامبال اولک ( همون سس همدانیان خودمون تو ایران) و ابلیموی تازه سر سفره بیارین، ترکیب پنیر خامه ای به اضافه پنیرگودای قازی با نون تازه هم بهش اضافه بشه محشر میشه



[ سه شنبه دهم بهمن 1391 ] [ 15:29 ] [ خاله ی ام اس ان پی ] [ ]

این اسمیه که خودم براش انتخاب کردم، اساسا این سوپ تایوانی هست که من یک ماده اصلی اش که سس ماهی هست رو حذف کردم چون خیلی بد مزه بوده ! اما بدون اون سس، یک سوپ بسیار عالی و خوشمزه است

****************************************************************

بعضی از مواد لازم در تصویر زیر می بینید و بعضی اش که مهم هستند رو در تصویر نمی بینید

بنابراین من همه شونو اینجا لیست میکنم

چیزهای سبز خوش رنگ: تره ، تره فرنگی، پیازچه ، جعفری تازه، فلفل سبز

چیزهای طعم دار: زنجفیل تازه، سیر، لمون زست (پوست تازه لیمو)، اب لیمو، شیر نارگیل( که از مهم ترین مواد این سوپ هست)

چیزهای بافت دار:سینه بوقلمون، انواع قارچ ( هر چند مدل بیشتر بهتر) من اینجا سه جور قارچ گیرم میاد، رشته تایوانی

اگه همه مواد رو داشته باشید، نشوردیدشون و خرد نکنید ،  به ترتیبی که میگم عمل کنین که وقت کمتری بگیره

*****************************************************

شیر نارگیل و اب رو بگذارین به جوش بیاد

در همین بین، سینه بوقلمون رو خیلی خیلی  ریز به صورت قطعات کوچک 2 در 2 به ضخامت کمتر از یک سانت خرد کنید

خوب حالا شیر نارگیل جوش امده، بوقلمون رو بهش اضافه کنید

زنجفیل و سیر رو خورد کنید و اضافه کنید به مواد در حال جوشش!

حالا نوبت همه چیزهای سبز و قارچ ها هست که در همین بین ، بشویید و خرد کنید ولی هنوز توی سوپ نریزید

ابلیموی تازه و لمون زست رو هم الان تهیه کنید.

تا الان تقریبا نیم ساعت گذشته که شما همه چیز را شسته اید و خرد کرده اید، در همین زمان بوقلمون ها هم پخته اند حالا همه جیزهایی که خرد کرده اید را همراه با رشته و کمی نمک اضافه کنید

بیست دقیقه همزمان باهم بجوشند

حالا با جعفری می تونین برای محمد صادق تزیینش کنید

نوش جونش

[ دوشنبه نهم بهمن 1391 ] [ 19:20 ] [ خاله ی ام اس ان پی ] [ ]
1. هویج رنده

2. تفت در کره بدون دوغ

3. اضافه کردن یک لیتر شیر معمولی یا یک لیوان شیر غلیظ شده 

condensed milk

4. هل یا پودر هل

4.شعله کم و  صبر تا غلیظ شدن مجموعه، حدود یک ساعت 

5. اضافه کردن کشمس، بادوم هندی، و خلال بادوم و زعفرون اب شده

6. تقدیم به محمد صادق


[ دوشنبه نهم بهمن 1391 ] [ 17:11 ] [ خاله ی ام اس ان پی ] [ ]
به افتخار ام اس ان پی عزیزم که وقت ندارم با این همه برفی که اومده باهاش برم برف بازی

فقط عکس خیالی ادم برفی هایی که باهاش درستی میخوام بکنم رو میذارم روی وبلاگم که ام اس ان پی عزیزم،  خودش شادی های مربوط به برف بازی رو انجام بده

قربون خاله


[ سه شنبه سوم بهمن 1391 ] [ 21:18 ] [ خاله ی ام اس ان پی ] [ ]
به علت فشار کاری روی خاله ایکس لارج

این هفته فقط پفک بادوم زمینی داریم


تا اخر هفته صبر کنین تا با اخرین مدل های سوپ چینگ چانگ چونگ میزبان شما باشیم

[ سه شنبه سوم بهمن 1391 ] [ 19:46 ] [ خاله ی ام اس ان پی ] [ ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

شادی هایی که دوست دارم با خانواده ام قسمت کنم
امکانات وب